HOME  |  Wonen & Leven  |  Corona  |  Maatregelen voor ondernemers en verenigingen  |  Steun onze ondernemers - koop lokaal!

Steun onze ondernemers - koop lokaal! (19-11-2020)

Koop Lokaal!

Veel  ondernemers in Maasgouw hebben het moeilijk op dit moment. De impact van de coronamaatregelen is groot. Horecabedrijven in Maasgouw hebben hun restaurant  of café moeten sluiten. Winkeliers missen omzet omdat inwoners vaker thuis blijven of meer online bestellen.

Lokale ondernemers zijn de spil van onze economie in Maasgouw. Wethouder Peters (Economie) roept inwoners op om onze lokale ondernemers te steunen. “Lokaal kopen is altijd een goed idee maar nu helemaal. Onze lokale ondernemers zorgen niet alleen voor banen, maar houden onze gemeente leefbaar. Om dat te kunnen blijven doen hebben zij onze steun nu hard nodig. Wij kunnen onze ondernemers heel simpel steunen: door er te kopen, ook voor de komende feestdagen” aldus de wethouder.

Lokale kerstpakketten

Ondanks de impact van de coronacrisis, gaat het leven ook gewoon door. Kerst staat ook zo weer voor de deur! Een moment waarop werkgevers hun medewerkers traditiegetrouw vaak een kerstpakket aanbieden. Ook werkgevers kunnen onze lokale ondernemers steunen, door kerstpakketten lokaal te kopen. 

Dus wilt u de ondernemers in Maasgouw een hart onder de riem steken? Doe dan ook uw inkopen voor de feestdagen bij de lokale winkeliers. Steun onze ondernemers!

Koop op tijd!

De jaarlijkse kerstinkopen zorgt voor extra drukte in onze winkelstraten. Wacht niet tot de week voor kerst, maar begin tijdig met je inkopen. Zo spreiden we de drukte en houden we het coronavirus onder controle.