HOME  |  Wonen & Leven  |  Corona  |  Lokale maatregelen en ontwikkelingen  |  Online koffiemoment Bibliocenter

Online koffiemoment Bibliocenter (16-03-2021)

Bibliocenter is een coronaproof ontmoetingsplek rijker: een plek waar mensen elkaar online kunnen ontmoeten, terwijl ze gewoon thuis op de bank of aan de keukentafel zitten. Met een pc, laptop, tablet, iPad of smartphone kan iedereen verbinding maken met deze ontmoetingsplaats: het Maasgouws Koffie Heukske. 

Gezellig kletsen

Door de (gedeeltelijke) lockdown zitten, blijven veel meer mensen binnen en heeft men daardoor ook minder contact met familie, buren, vrienden en bekenden. Met dit Maasgouws Koffie Heukske probeert Bibliocenter i.s.m. Stichting Menswel om mensen uit Maasgouw evengoed samen te brengen, om onderling gezellig te kletsen of om van gedachten te wisselen over een Maasgouws of actueel onderwerp. Alleen meeluisteren is ook mogelijk. De gastheer/gastvrouw van Bibliocenter draagt zorg voor een correct en soepel verloop van het gesprek. Hij / zij heeft enkele agenda-voorstellen, maar uiteraard kunnen deelnemers ook zelf een onderwerp naar voren brengen.

Deelnemen

Het Maasgouws Koffie Heukske is elke woendagochtend geopend van 11.00 tot 11.30 uur. Iedereen uit Maasgouw kan gratis deelnemen. Deelnemen kan via MS Teams. Meer informatie hierover vind je op de website van Bibliocenter.