HOME  |  Wonen & Leven  |  Corona  |  Initiatieven die hulp bieden  |  Mantelzorger, durf jij in deze lockdown om hulp te vragen?

Mantelzorger, durf jij in deze lockdown om hulp te vragen? (18-01-2021)

"Natuurlijk is het lastig om binnen te blijven. Zeker als je niet goed weet wie je kan helpen met bijvoorbeeld boodschappen doen of wandelen met de hond. Zit je in zo'n situatie, dan is er hulp! En echt, schroom niet om daar gebruik van te maken." Minister De Jonge zei dit tijdens de persconferentie van 12 januari.

Ook in Maasgouw is deze hulp beschikbaar

Zeker ook voor mantelzorgers die het al zwaar hebben. Deze lockdown kost namelijk veel energie en niemand vraagt hoe het eigenlijk met jou gaat. Misschien heeft u juist nu de behoefte aan iemand die echt naar je luistert. Of heeft u inderdaad die hulp nodig met uw boodschappen, het uitlaten van de hond of om via de computer in contact te komen met uw kinderen.

Herkent u dit?

Neem dan contact met ons op! De mantelzorgondersteuners van de gemeente Maasgouw zitten, samen met het Sociaal wijkteam, voor u klaar om u te ondersteunen. Ook tijdens deze lockdown is er misschien meer mogelijk dan u denkt. Van maandag t/m donderdag kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur bellen met (0475) 85 25 00. Of stuur een e-mail naar wmoadviseur@gemeentemaasgouw.nl. Natuurlijk kunt u ook namens iemand anders contact met ons opnemen.