HOME  |  Wonen & Leven  |  Projecten  |  Bosserhofsveld Maasbracht

Bosserhofsveld Maasbracht

Aanzicht bouwkavels Bosserhofsveld

Aan de zuidrand van Maasbracht wordt het nieuwbouwplan “Bosserhofsveld” gerealiseerd. Een unieke kans om landelijk te wonen op een centraal gelegen plek in Limburg!

Geniet van rust en ruimte!

Het plan “Bosserhofsveld” biedt ruimte aan 48 woningen. 26 projectwoningen worden ontwikkeld door de ontwikkelcombinatie Janssen de Jong Projectontwikkeling BV & aannemersbedrijf Jongen – Meulen BV. Daarnaast verkoopt de gemeente Maasgouw 22 bouwkavels waarop vrijstaande woningen naar eigen ontwerp kunnen worden gebouwd.

 • Veel interesse in de kavels

  Er is veel interesse voor de vrije bouwkavels in Bosserhofsveld. Zo veel zelfs dat er voor enkele kavels geloot moest worden! Geïnteresseerden kunnen op de bouwkavel van hun keuze desgewenst eerst een optie vestigen. Een optie houdt in dat de kavel 4 maanden lang wordt gereserveerd voor de optiehouder. In die periode kan de optiehouder onderzoeken of zijn droomwoning financieel haalbaar is en kan rekenen op welstandsgoedkeuring. Op de projectwebsite www.woneninmaasgouw.nl/bosserhofsveld kunt u de actuele stand van de verkoop van de bouwkavels raadplegen.

  Lees verder
 • Bouwrijp maken plangebied: aanleg riolering en bouwwegen

  Aannemersbedrijf Gebroeders Kurvers uit Heerlen won de aanbesteding om de openbare ruimte in het plan in te richten. In september 2016 is het bedrijf begonnen met de 1e fase van het werk.

  Lees verder
 • Woonrijp maken plangebied: aanleg definitieve wegbestrating, trottoirs en verlichting

  Wanneer het plangebied  woonrijp wordt gemaakt – het aanleggen van de trottoirs, de definitieve bestrating en het plaatsen van verlichting - hangt af van de voortgang van de kavelverkopen. We hebben gekozen voor een flexibel bestek dat in delen kan worden uitgevoerd.

  Lees verder
 • Interesse? Meer informatie?

  Kijk dan eens op www.woneninmaasgouw.nl/bosserhofsveld. U vindt hier informatie over het plan, de bouwkavels en de verkoopprocedure. Ook kunt u op deze site het inschrijfformulier downloaden. Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u er ook vinden.

  Lees verder