HOME  |  Wonen & Leven  |  Bestemmingsplannen  |  Vastgestelde bestemmingsplannen

Vastgestelde bestemmingsplannen

Bij een geldend bestemmingsplan is de procedure afgerond en daarom is het niet meer mogelijk om hier een reactie op te geven. Een voorbereidingsbesluit geeft aan dat er een bestemmingsplan in de maak is. Onderstaand vindt u meer informatie en een overzicht van de geldende bestemmingsplannen en voorbereidingsbesluiten.

Zodra een bestemmingsplan vigerend oftewel geldend is, kan het bestemmingsplan niet meer zonder meer worden gewijzigd. De procedure is bij deze plannen afgerond en daarom is het niet meer mogelijk om hier een reactie op te geven. Het bestemmingsplan is dan bindend voor burgers, bedrijven en de gemeente.

Overzicht geldende bestemmingsplannen

Onderstaand vindt u een overzicht van alle geldende bestemmingsplannen.

Een volledig overzicht van alle bestemmingsplannen van de gemeente Maasgouw is beschikbaar via ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u op een interactieve kaart bekijken welk bestemmingsplan geldig is per gebied.

Onderstaand vindt u enkele bestemmingsplannen die vóór 2010 zijn opgesteld en nog in werking zijn. Deze bestemmingsplannen zijn alleen in te zien in het gemeentehuis in Maasbracht. 

  • Algemeen bestemmingsplan voor terrein Clauscentrale
  • Maasbracht-Brachterbeek voor tracé nieuwe weg Clauscentrale en woonwagenlocatie Heuvelstraat
  • Kern Heel voor chateau Heel, één perceel Rector Driessenstraat en voormalige schoollocatie De Sleye