HOME  |  Wonen & Leven  |  Werk in uitvoering  |  Beegden: onderhoud Dorpsplein

Beegden: onderhoud Dorpsplein

Binnenkort worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het Dorpsplein in Beegden. Meer informatie over de planning volgt nog. Hieronder vindt u alvast een korte toelichting op het plan. 

Vergroenen

Het plein vergroenen is een wens van de omwonenden van dit Dorpsplein. De huidige bomen op het plein beginnen weer voor overlast te zorgen (wortels, opdruk). Hiervoor is enkele jaren geleden al onderhoud aan de asfalt uitgevoerd. De bomen op het plein zullen blijven staan, maar de huidige boomvakken worden vergroot. Als gevolg hiervan verdwijnen er zeven parkeerplaatsen. 

Met deze werkzaamheden verduurzamen wij het plein. We verminderen de hitte-stres, de bomen krijgen de ruimte voor de toekomst en we vrolijken de leefomgeving op. Hiermee komen we niet alleen tegemoet aan de wensen van de bewoners, maar ook aan de klimaatdoelstellingen van onze gemeente. 

Concepttekening

Heeft u vragen?

Heeft u hierover nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de heer J.Erdmann via 0475 – 852500. U kunt ook een e-mail sturen naar j.erdmann@gemeentemaasgouw.nl .