HOME  |  Wonen & Leven  |  10 jaar Maasgouw

10 jaar Maasgouw

Logo 10 jaar Maasgouw

10 jaar Maasgouw, met prachtige evenementen die onze kernen verbinden.

Maasgouw bestaat dit jaar 10 jaar. 10 jaar waarin we onze gemeente samen inhoud hebben gegeven. 10 jaar waarin we samen aan onze gemeente hebben gewerkt. Daarom vieren we deze verjaardag met elkaar. Tijdens de nieuwjaarsreceptie nodigde ik daarom iedereen uit om met goede ideeën te komen. Ideeën die de kracht én de pracht van onze gemeente zichtbaar maken. Die iedereen in Maasgouw laten genieten van wat we voor elkaar organiseren.

We ontvingen tal van initiatieven die laten zien dat verenigingen elkaar hebben opgezocht. We kregen voorstellen waarin clubs elkaar aanvullen en versterken. Die onze kernen verbinden. Die onze inwoners raken. Die ons trots op Maasgouw maken!

Ik hoop dat hieruit mooie tradities worden geboren. Dat er blijvende contacten ontstaan zodat verenigingen in de toekomst meer en meer van elkaars krachten gaan profiteren. Ik hoop dat we elkaar dit jaar vaak gaan tegenkomen. Dat we elkaar blijven ontmoeten. Zodat we over 10 jaar kunnen zeggen dat de tiende verjaardag van onze gemeente onze gemeenschap nog steviger verbonden heeft. Kijk snel verder en ontdek wat we elkaar in Maasgouw te bieden hebben. Vier 10 jaar Maasgouw met ons mee en geniet van de kracht en pracht van onze jarige gemeente.

Graag tot ziens!

Burgemeester Strous

Jubileumbijlage 1Maasgouw

Heeft u de jubileumbijlage in 1Maasgouw al gelezen? Download de bijlage onderstaand en ontdek wat we elkaar in Maasgouw te bieden hebben.

Evenementen

Alle evenementen staan in de evenementenkalender. Bekijk de evenementen via de onderstaande link:

Bekijk hier de evenementenkalender