Heeft u plannen om te verbouwen? Of wilt u energie besparen in uw woning? Neem dan eens een kijkje bij huiseigenaren die u zijn voorgegaan op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route. Via dit onafhankelijke platform delen huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam bouwen en wonen. Ze vertellen hoe ze hun huis aanpasten met bijvoorbeeld isolatie, een (hybride)warmtepomp en zonnepanelen. 

Ervaar duurzaam wonen van dichtbij

Via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route(externe link) bekijkt u voorbeelden, komt u in contact met een huiseigenaar in de buurt en kunt u om advies vragen. Ervaar het comfort van een duurzaam huis tijdens de tiende editie van de Duurzame Huizen Route op 29 oktober en 5 november. Dan stellen honderden huiseigenaren hun woning open voor bezoekers. 

Meld uw duurzame woning aan

Bent u aan de slag gegaan met isolatie, een warmtepomp of andere duurzame maatregelen? Meld dan uw woning aan bij de Duurzame Huizen Route. Zo kunt u andere inwoners van Maasgouw inspireren met uw duurzame woning en delen hoe het u bevalt. Gemeente Maasgouw ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners aan om hun woning ook aan te melden als voorbeeld. Meer informatie vindt u op de website van de Nationale Huizen Route(externe link).