Wilt u weten waar er in de gemeente gewerkt wordt? Op deze pagina ziet u de projecten waar de gemeente aan werkt.

Andere werkzaamheden in de gemeente

Er vinden ook andere werkzaamheden plaats in de gemeente. Bijvoorbeeld aan het spoor, rondom het water en aan de kabels. Niet alle werkzaamheden worden uitgevoerd door de gemeente. Hieronder ziet u waar u meer informatie vindt over deze specifieke werkzaamheden.

Werkzaamheden kabels en leidingen (Enexis)

Verkeersmaatregelen

Verkeersmaatregelen worden gepubliceerd op deze website. Hier kunt u zoeken op de gemeente of uw woonplaats via het vergrootglas links op de pagina. 

Werk aan het spoor 

Werk aan het spoor wordt uitgevoerd door ProRail. Woont of werkt u maximaal 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van de spoorwerkcheck. Deze handige applicatie laat direct zien welke werkzaamheden er in uw omgeving gepland staan.

Werkzaamheden aan het water

Rijkswaterstaat is verantwoordelijk voor de zogenoemde rijkswateren, oftewel de grote rivieren zoals de Maas, maar ook de Brabantse en Midden-Limburgse kanalen. Berichten voor de scheepvaart vindt u op de website van Rijkswaterstaat of u belt met het algemene nummer via 0800-8002. 

Langlopende (bouw)projecten

Er zijn ook een aantal langlopende bouwprojecten, zoals bij de bouw van woningen. Daarover leest u meer bij de lokale projecten.