Wilt u weten waar er in de gemeente gewerkt wordt? Op deze pagina ziet u de projecten waar de gemeente aan werkt. Onderaan de pagina vindt u informatie van andere projecten in of rond de gemeente.

Andere werkzaamheden in de gemeente

Er vinden ook andere werkzaamheden plaats in de gemeente. Bijvoorbeeld aan het spoor, rondom het water en aan de kabels. Niet alle werkzaamheden worden uitgevoerd door de gemeente. Hieronder ziet u waar u meer informatie vindt over deze specifieke werkzaamheden.

Werkzaamheden kabels en leidingen (Enexis)

Enexis publiceert op haar website werkzaamheden aan kabels en leidingen(externe link) in Limburg.

De bouwapp

Via de Bouwapp(externe link) kunt u enkele langlopende en grotere projecten volgen. Dit kan via uw telefoon of op de website. U vindt hier informatie over:

Verkeersmaatregelen

Verkeersmaatregelen worden gepubliceerd op deze website(externe link). Hier kunt u zoeken op de gemeente of uw woonplaats via het vergrootglas links op de pagina. 

Werkzaamheden aan het water

Rijkswaterstaat is verantwoordelijk voor de zogenoemde rijkswateren, oftewel de grote rivieren zoals de Maas, maar ook de Brabantse en Midden-Limburgse kanalen. Berichten voor de scheepvaart vindt u op de website van Rijkswaterstaat(externe link) of u belt met het algemene nummer via 0800 - 8002

Werk aan het spoor 

Werk aan het spoor wordt uitgevoerd door ProRail. Woont of werkt u maximaal 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van de spoorwerkcheck(externe link). Deze handige applicatie laat direct zien welke werkzaamheden er in uw omgeving gepland staan.

Langlopende (bouw)projecten

Er zijn ook een aantal langlopende bouwprojecten, zoals bij de bouw van woningen. Daarover leest u meer bij de lokale projecten.

Midden-Limburg bereikbaar

Midden-Limburg Bereikbaar werkt samen met Provincie Limburg, Rijkswaterstaat en de 7 Midden-Limburgse gemeenten aan de veilige bereikbaarheid van de regio. Informatie over grootschalige verkeershinder in de regio staat op www.middenlimburgbereikbaar.nl(externe link).

Naast informatie over werkzaamheden stimuleert Midden-Limburg Bereikbaar doorlopend het gebruik van de fiets bij inwoners en werknemers. Samen gaan en staan we voor: veilig fietsen, veilig stallen en meer fietsen. Kijk voor meer informatie op hun website.

Werk in uitvoering