Als vrijwilliger is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Ten slotte kan er tijdens het vrijwilligerswerk altijd iets gebeuren. Bent u vrijwilliger in gemeente Maasgouw? Dan bent u automatisch verzekerd via de Vrijwilligerspolis. Hiermee bent u gratis en goed verzekerd. De gemeente betaalt de kosten.

Over de Vrijwilligerspolis

Gaat u als vrijwilliger of maatschappelijk stagiair aan de slag voor een stichting, vereniging of andere organisatie? Dan bent u automatisch verzekerd. Dat geldt ook voor mantelzorgers die zijn ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg. De vrijwillige brandweer en politie vallen niet onder deze verzekering.

Op Vrijwilligersnet Nederland(externe link) vindt u uitgebreide informatie over de Vrijwilligerspolis. Daar kunt u ook de Vrijwilligerspolis bekijken(externe link).

Schade melden

Bij schade of vragen over de vrijwilligersverzekering kunt u direct contact opnemen met Vrijwilligersnet Nederland. Mail hiervoor info@vrijwilligersnetnederland.nl of bel 088- 000 71 80.

Heeft u vragen of opmerkingen over de afhandeling van uw schade door de vrijwilligersverzekering? Neem dan contact met Kim Schreurs van gemeente Maasgouw via 0475 - 85 25 00.