Naast hun stekkie in Maasbracht zijn de Sociaal Raadslieden vanaf 23 mei ook in Heel te bezoeken. Iedere dinsdag tussen 14:00 en 15:30 uur zitten ze voor u klaar in het Bibliocenter aan de Sportparklaan 56 in Heel. 

De hulp van de Sociaal Raadslieden Anneloes Hannen, Sabrina Seeck en Désirée Schreurs is gratis. Zij kunnen u helpen met vragen over bijvoorbeeld belastingen, toeslagen, uitkeringen, schulden, arbeidsrecht, familierecht, kosten voor school en wonen.

Brieven en formulieren

Anneloes, Sabrina en Désirée kunnen u ook helpen met het invullen van formulieren, bij het schrijven van een brief of klacht of hoe u het beste een bezwaarschift kunt opstellen. Als het nodig is, bemiddelen ze ook tussen instanties en cliënten.

“Als iemand werkeloos is geworden, gaat scheiden of de rekeningen moeilijk kan betalen dan komt er nogal wat op je af”, zegt Anneloes Hannen. “Wetten, regelingen en toeslagen zijn vaak moeilijk om te vinden of om aan te vragen. Ook zijn er dingen waar mensen misschien helemaal niet aan denken en die hen wel weer goed op weg kunnen helpen. Daar helpen wij iemand graag mee!”

Contact

Kom langs:

  • op maandag tussen 9:00 en 11:00 uur in het Bibliocenter in Maasbracht (Suikerdoossingel 49);
  • op dinsdag tussen 14:00 tot 15:30 uur in het Bibliocenter in Heel (Sportparklaan 56).

U kunt ook bellen tijdens het telefonisch spreekuur op maandag tussen 13:00 en 15:00 uur en op woensdag tussen 15:00 en 17:00 uur. Het telefoonnummer is 088 - 65 60 697. Natuurlijk kunt u uw vraag ook mailen naar raadsliedenmaasgouw@amwml.nl.