HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Wandelen

Wandelen

De gemeente Maasgouw beschikt over een wandelnetwerk van 150 kilometer. Het wandelknooppuntennetwerk bundelt bestaande en nieuwe routes in één netwerk. Het nieuwe netwerk heeft dezelfde opzet als het fietsknooppuntensysteem, waarbij men zelf van knooppunt naar knooppunt een route kan uitstippelen en sluit aan op bestaande knooppuntenroutes in de gemeenten Echt-Susteren, Leudal en Roerdalen.

Het wandelroutenetwerk is ontworpen in samenwerking met inwoners van Maasgouw. Tevens zijn er vijf themawandelingen uitgezet: De Beegder Sagenroute, prachtplekken van Eiland in de Maas, Kapellenroute Thorn, De lus in de Linnerweerd en de Grindgatenroute. De wandelroutekaart en bijna alle themawandelingen zijn verkrijgbaar bij de VVV Midden-Limburg.

De wandelroutekaart in Maasgouw kost €2,95. De themaroutes kosten €1,55 p/stuk. De folders zijn verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Midden-Limburg en via de webshop van de VVV Midden-Limburg: www.webshopvvvmiddenlimburg.nl. Ook kunt u terecht in de VVV-kantoren: 

VVV Thorn
Wijngaard 8
6017 AG Thorn
telefoon: (0475) 56 10 85
thorn@vvv-middenlimburg.nl

VVV Stevensweert
Jan van Steffeswertplein 1
6107 BZ Stevensweert
telefoon: (0475) 55 02 36
Stevensweert@vvvmiddenlimburg.nl