HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Zonnewende Festival: muziek, speciaal bier en BBQ

Zonnewende Festival: muziek, speciaal bier en BBQ

Dit item is in het archief geplaatst op 23-06-2019

Stichting Popmuziek Thorn biedt een menu van muziek, speciale bieren en BBQ aan. In een knusse setting en een gezellig sfeertje en ook nog GRATIS ENTREE Bands zijn : Lotte Walda, Mala (net terug van PinkPop), The Young River en met Hot Buskers als afsluiter. De bieren zijn van My Cocktail Bar, The Brew Brothers , In De Nacht , Kraftbier en Strieper.

Locatie: naast Café D'n Ingel, Schoolstraat 20
Startdatum van het evenement 22-06-2019
Starttijd: 17:00
Einddatum van het evenement 22-06-2019
Eindtijd: 00:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidiecriteria voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.