HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Zonnewende Festival: muziek, speciaal bier en BBQ

Zonnewende Festival: muziek, speciaal bier en BBQ

Stichting Popmuziek Thorn biedt een menu van muziek, speciale bieren en BBQ aan. In een knusse setting en een gezellig sfeertje en ook nog GRATIS ENTREE Bands zijn : Lotte Walda, Mala (net terug van PinkPop), The Young River en met Hot Buskers als afsluiter. De bieren zijn van My Cocktail Bar, The Brew Brothers , In De Nacht , Kraftbier en Strieper.

Locatie: naast Café D'n Ingel, Schoolstraat 20
Startdatum van het evenement 22-06-2019
Starttijd: 17:00
Einddatum van het evenement 22-06-2019
Eindtijd: 00:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidiecriteria voor evenementensubsidie (pdf, 208 kB) bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.