HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Tour de L1mbourg

Tour de L1mbourg

Tour de L1mbourg vanuit de haven in Maasbracht

Vrijdag 12 juli staat de haven in Maasbracht in het teken van de Tour de France. De rondreizende wielertalkshow van L1 komt die dag vanuit Maasgouw. Vanaf 15:30 uur zijn er tal van sportieve activiteiten waar jong en oud het wielrennen kunnen beleven.

Programma

Fietsclinic door Rob Ruigh 15:30 – 18:00 uur

Ex-wielrenner Rob Ruigh geeft een clinic voor de jeugd. Aanmelden via r.von.lumich@gmail.com. Heb je zelf geen racefiets of mountainbike dan wordt daarvoor gezorgd.

Fiets jij als snelste 12 meter omhoog? 15:30 – 20:00 uur

Op de verticale bike gaat het erom wie het snelste 12 meter omhoog fietst. Hoe sneller je trapt, hoe eerder je boven bent. Na de uitzending van L1 vindt de finale plaats. De snelste drie deelnemers nemen het dan nog een keer tegen elkaar op.

Slakkenrace 15:30 – 18:00 uur

Wie legt zo langzaam mogelijk een afstand van ongeveer 15 meter af? Aanmelden via secretariaat@wielerclubmiddenlimburg.nl.

Spinning 16:00 – 18:00 uur

Onder leiding van trainers van Anytime Fitness Maasgouw kun je in de buitenlucht een spinningles volgen. Aanmelden via maasbracht@anytimefitness.nl.

L1 programma Tour de L1mbourg 18:30 – 19:15 uur

Presentatoren Sander Kleikers en Gert Jakobs bespreken samen met aansprekende gasten de Tour de France-etappe. De studio wordt opgebouwd in de Havenstraat in Maasbracht. U kunt de opnames gratis bijwonen. Vol=Vol

Algemene informatie

Aan alle activiteiten kan gratis deelgenomen worden. Wel vragen we je om je vooraf aan te melden voor een aantal onderdelen. Vermeld bij aanmelding je leeftijd. Een fietshelm is verplicht. Heb je zelf een helm neem deze dan mee. Deelname aan activiteiten is op eigen risico.

Startdatum van het evenement 12-07-2019
Starttijd: 15:30
Einddatum van het evenement 12-07-2019
Eindtijd: 20:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken. 

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.