HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Toneeluitvoering van de klucht: Vlam in de pan

Toneeluitvoering van de klucht: Vlam in de pan

Dit item is in het archief geplaatst op 20-10-2019

Toneeluitvoering van de klucht: Vlam in de pan door Toneelgroep Spot Aan uit Wessem

Startdatum van het evenement 19-10-2019
Starttijd: 20:00
Einddatum van het evenement 19-10-2019
Eindtijd: 22:30

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.