HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Southern Voices in Winter Concert

Southern Voices in Winter Concert

Het concert begint om 14.30 uur in de St.-Stephanuskerk in Heel. De organisatie ligt bij Damesvereniging Heel en Torna | Cultura. De entree bedraagt € 7,50.

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de VVV-kantoren in Thorn, Roermond en Beesel-Reuver. Verder in Thorn bij ‘Buurtsuper Thoear’ en in Heel bij ‘Foto-Video Hans Sweegers’ en Boekhandel ‘Pages’. Kaarten zijn op de dag zelf te koop aan de kassa.

Na afloop van het concert is er een meet & greet in de foyer van Cultureel Centrum Don Bosco.

www.tornacultura.nl

Southern Voices wordt gevormd door Eline van den Broeke (sopraan), Elmy Kremer (sopraan) en Aukje Pijper (sopraan). Kenmerkend voor Southern Voices is hun zuivere en harmonische klank. Dankzij hun jarenlange ervaring binnen de koormuziek en hun gemeenschappelijke voorliefde voor de a capella-muziek sluiten hun stemmen naadloos op elkaar aan, terwijl ze solistisch alle drie hun eigen geluid overbrengen. Zowel klassieke als moderne muziek wordt met diepgang en lichtvoetigheid ten gehore gebracht.
Sinds hun oprichting in 2015 is dit niet onopgemerkt gebleven. Muzikale grootheid Herman van Veen herkende hun talent. Binnen de kortste keren stonden Southern Voices op grote podia als het Koninklijk Theater Carré, het DeLaMar Theater in Amsterdam, de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen en het Conservatorium van Luxemburg.
In de zomer 2018 waren de dames te zien in de musical Robin & Robel, geproduceerd door Herman van Veen. Daarnaast zijn ze bezig met de ontwikkeling van een eigen theatertour.

Beate Matvejeva verzorgt de instrumentale intermezzo’s op dwarsfluit. Zij is geboren in Riga (Letland). Ze speelt vanaf haar zevende fluit. Beate startte haar opleiding aan het Emila Darzina College of Music. Hierna volgde ze haar Bachelor aan het Conservatorium Maastricht, waar ze in 2013 met lof afstudeerde. In juni 2018 deed ze haar Master-examen fluit, begeleid door de Koninklijke Harmonie van Thorn. Ook dit examen werd cum laude afgesloten. Beate Matvejeva heeft deelgenomen aan diverse concoursen en muziekfestivals in binnen- en buitenland en werd daarbij onderscheiden met eervolle prijzen.

Startdatum van het evenement 30-12-2018

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidiecriteria voor evenementensubsidie (pdf, 208 kB) bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.