HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Schutterij Sint Martinus Koningsschieten

Schutterij Sint Martinus Koningsschieten

Een schietwedstrijd met de grote buks en de windbuks voor genodigden en leden. Er wordt gestreden voor de schutterskoning, prominentenkoning en jeugdkoning voor het schuttersseizoen 2021.

Locatie: Schuttersterrein Schutterij en drumband Sint Martinus nabij Speeltuin de Weerderhof in Linne
Startdatum van het evenement 13-09-2020
Starttijd: 15:00
Einddatum van het evenement 13-09-2020
Eindtijd: 20:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.