HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Première Linner Revue "Zin in .....2025"

Première Linner Revue "Zin in .....2025"

De 3e Linner Revue alweer, die zijn weerga niet kent.
Een Revue van eigen bodem met een revue zang & dansgroep, een life orkest, 4 luchtige sketches die het heden en verleden belichten.
Een voorstelling die door een 80 tal enthousiaste vrijwilligers/amateurs voor u wordt opgevoerd

Entreekosten: €12,50

Locatie: Partycentrum de Harmonie, Grotestraat 9, Linne
Startdatum van het evenement 25-10-2019
Starttijd: 20:00
Einddatum van het evenement 25-10-2019
Eindtijd: 23:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.