HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Première Linner Revue "Zin in .....2025"

Première Linner Revue "Zin in .....2025"

Dit item is in het archief geplaatst op 26-10-2019

De 3e Linner Revue alweer, die zijn weerga niet kent.
Een Revue van eigen bodem met een revue zang & dansgroep, een life orkest, 4 luchtige sketches die het heden en verleden belichten.
Een voorstelling die door een 80 tal enthousiaste vrijwilligers/amateurs voor u wordt opgevoerd

Entreekosten: €12,50

Locatie: Partycentrum de Harmonie, Grotestraat 9, Linne
Startdatum van het evenement 25-10-2019
Starttijd: 20:00
Einddatum van het evenement 25-10-2019
Eindtijd: 23:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.