HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Optreden koor Combo Cantorij in Adbijkerk Thorn

Optreden koor Combo Cantorij in Adbijkerk Thorn

Dit item is in het archief geplaatst op 07-10-2019

Gemengde zangvereniging Combo Cantorij uit Someren verzorgt op zondag 6 oktober 2019 een optreden in de Abdijkerk in Thorn. Het koor bestaat uit 34 enthousiaste leden met een eigen combo: drum, keyboard en dwarsfluit en staat al jaren onder de deskundige leiding van Emmy Stultiƫns-Vries. Zij zingen graag muziek die voor iedereen toegankelijk is. Het repertoire van het koor is dan ook zeer divers; van wereldberoemde (nieuwe) pophits tot traditionele musicalsongs. Ook verzorgen zij regelmatig andere optredens. Naast het samen zingen is vooral gezelligheid van het koor heel belangrijk. Voor meer informatie kun je ook op de website terecht www.combocantorij.nl

Locatie: Abdijkerk aan de Wijngaard in Thorn
Startdatum van het evenement 06-10-2019
Starttijd: 14:00
Einddatum van het evenement 06-10-2019
Eindtijd: 16:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken. 

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.