HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Open dag De Spil

Open dag De Spil

Dit item is in het archief geplaatst op 07-10-2019

De Spil in Maasbracht is een begrip. Maar niet iedereen is bekend met de verenigingen en organisaties die er huisvesten. Benieuwd? Bezoek dan de open dag op zaterdag 5 oktober, van 11.00 tot 15.00 uur.

Een speciale route leidt bezoekers door het gebouw en langs leuke activiteiten. Denk aan muziekoptredens, lezingen en creatieve workshops. Voor de jeugd zijn er speciale events met spectaculaire wetenschappelijke experimenten. Betekent de vaste route dat iedereen achter elkaar aan loopt? Zeker niet. De route kan via twee kanten gevolgd worden. En mocht je op zoek zijn naar een specifieke organisatie of vereniging? Zoek dan het nummer van de organisatie op de kaart en ga er direct naartoe.

Samen

Doel van de open dag is om te laten zien dat er heel veel gebeurt in De Spil. Niet alleen door Maasgouwse verenigingen en clubs, maar ook door organisaties op het gebied van sociaal-maatschappelijk dienstverlening. Ook zij vertellen op 5 oktober graag over hun activiteiten. Bijvoorbeeld in de Huiskamer Plus, onder het genot van koffie en een koekje. Of PSW die samen met cliƫnten wafels gaat bakken voor bezoekers. Altijd al eens een Eritrees hapje willen proeven? Bezoek dan de stand van Vluchtelingenwerk. En zo zijn er heel veel verschillende, leuke activiteiten...

Locatie: Suikerdoossingel 55, Maasbracht
Startdatum van het evenement 05-10-2019
Starttijd: 11:00
Einddatum van het evenement 05-10-2019
Eindtijd: 15:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.