HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Open Air concert Koninklijke Harmonie Thorn

Open Air concert Koninklijke Harmonie Thorn

Dit item is in het archief geplaatst op 15-07-2019

De Koninklijke Harmonie van Thorn sluit op zaterdag 29 juni het muzikale seizoen af met een Open Air-concert in het Openluchttheater De Abdijhof.

De drie geledingen van de Koninklijke Harmonie van Thorn brengen in hun slotconcert vanaf 19.30 uur een gevarieerd muzikaal programma ten gehore.

Gratis toegang.

Janou van de Vorst leidt de Jeugdband in een aantal muziekwerken speciaal geschreven voor jeugdigen. De Drumband o.l.v. Ruud Dullens voert o.a. het werk ‘Phantom Dances’ uit in een sfeer van mysterie en illusie.
Het harmonieorkest o.l.v. Jan Cober heeft voor dit concert een bijzonder programma samengesteld met onder andere een Russische link met het werk ‘Moscow Cheryomushky’ van Dmitri Shostakovich, gearrangeerd door Jan Cober.

Na afloop is er een gezellige afterparty. Er is immers veel om over na te praten in een aangename ontspannen sfeer. Kortom een boeiende muzikale avond voor allen die de Bokken van Thorn een warm hart toedragen.

Startdatum van het evenement 29-06-2019

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.