HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Nationale Archeologiedagen: Kasteel van Stevensweert en de Spaanse vesting

Nationale Archeologiedagen: Kasteel van Stevensweert en de Spaanse vesting

Dit item is in het archief geplaatst op 14-10-2019

Duik met een VR-bril in het archeologische verleden van vestingstad Stevensweert. De maquettes in het Streekmuseum bieden met een VR-bril een bijzonder inkijkje in het verleden. Na een bezichtiging van de kelder van het protestants kerkje volgt een korte wandeling naar de vestingswerken van de Spaanse vesting.

Wandelingen zijn op zondag 13 oktober van 13.00-14.00 uur en van 15.00-16.00 uur (gratis)

Locatie: Jan van Steffeswertplein 1 in Stevensweert
Startdatum van het evenement 13-10-2019
Einddatum van het evenement 13-10-2019

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.