HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Nationale Archeologiedagen: Hompesche molen en het verdwenen kasteeldomein Walburg

Dit item is in het archief geplaatst op 14-10-2019

Maak onder leiding van een gids kennis met de hoogste stellingmolen van Limburg, de Hompesche molen in Stevensweert. Vanaf de molen voert een wandeling langs het herinrichtingsproject van het voormalige kasteeldomein Walburg.

Wandelingen zijn op zaterdag 12 oktober van 13.00-14.30 uur en 15.00-16.30 uur (gratis)

Locatie: Molendijk 6, Stevensweert
Startdatum van het evenement 12-10-2019
Einddatum van het evenement 12-10-2019

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.