HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  KVW Beegden: welkom op onze awesome Slot-Fessa!

KVW Beegden: welkom op onze awesome Slot-Fessa!

Dit item is in het archief geplaatst op 17-08-2019

Hee mensen! A.s. vrijdag 16 augustus organiseert het Kindervakantiewerk de lit-gerse slotavond van het ZOMERCARNAVAL !
Onder presentatie van de vloggers Larzo Knol en Meisje Djamara treden ruim 85 kinderen in 11 acts voor het voetlicht. Het wordt een awesome flexi “bòntje aovendj” vol humor, toneel, misdaad, dans, muziek en nog veel meer. Ook worden de laatste prijzen uitgereikt en de allerbeste groep krijgt de blaster weekwinnaarstrofee. Funny!
Tussendoor en na afloop draait Drive-Inn Paradise de wreedste fessamusic en de locals van het KVW zullen er zoals altijd voor zorgen dat het je op deze Tes-Party-Islands aan niets ontbreek: tot 23.00 uur zijn de frisdrankkraan en de tap geopend.

Deze lit slotavond is natuurlijk voor iedereen toegankelijk! See you van 19.00 uur tot 23.00 uur op “De Tes-Islands” in Beegden.
LaterZzz, Kindervakantiewerk Beegden, www.kvwbeegden.nl

Startdatum van het evenement 16-08-2019
Starttijd: 19:00
Einddatum van het evenement 16-08-2019
Eindtijd: 23:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.