HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Koningsdag (Stichting Oranjecomité Ohé en Laak)

Koningsdag (Stichting Oranjecomité Ohé en Laak)

Dit item is in het archief geplaatst op 28-04-2019

Vlag hijsen op het dorpsplein vervolgens met versierde fietsen naar het voetbalterrein waar verschillende activiteiten voor alle kinderen uit het dorp georganiseerd worden. Spellen, schminken etc.

Startdatum van het evenement 27-04-2019
Starttijd: 13:00
Einddatum van het evenement 27-04-2019
Eindtijd: 18:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidiecriteria voor evenementensubsidie (pdf, 208 kB) bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.