HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Kofferbakverkoop Maasbracht

Kofferbakverkoop Maasbracht

Dit item is in het archief geplaatst op 16-07-2019

Leuke, veelzijdige en goed bereikbare kofferbakverkoop! Zondag 14 juli organiseert Joekskapel Zonger Drank Geine Klank een kofferbakverkoop in Maasbracht. De organisatie zorgt voor een natje en een droogje, gratis parkeerplaatsen, toiletten en natuurlijk een gezellig terrein. Verkopers kunnen zich tussen 7.00 en 8.00 uur melden voor het in gereedheid brengen van het verkoopplaats. En vanaf 9.00 uur is de markt toegankelijk voor de bezoekers. De kofferbakverkoop zal tot 15.00 uur duren en de kosten voor de bezoekers zijn €1,- per persoon en tot 12 jaar gratis. Ook meedoen? Vooraf aanmelden kan, maar is niet verplicht! Bekijk www.joekskapel.nl/kofferbakverkoop

Startdatum van het evenement 14-07-2019
Starttijd: 09:00
Einddatum van het evenement 14-07-2019
Eindtijd: 15:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken. 

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.