HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Kofferbakmarkt Waterscouting de Oude Tip

Kofferbakmarkt Waterscouting de Oude Tip

Waterscouting de Oude Tip
Maasbracht – Waterscouting de Oude Tip houdt op zaterdag 21 september a.s. een kofferbakverkoop. Deze vindt plaats op het terrein van de waterscouting aan de Bunkerhaven in Maasbracht (onderaan de sluis). Van 9.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom om te snuffelen tussen allerlei spulletjes die vanuit de kofferbak verkocht worden terwijl uw kinderen vrijblijvend kennis kunnen maken met activiteiten van de waterscouting. De entree bedraagt € 1,00 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis. De opbrengst komt ten goede aan de waterscouting. Indien u zelf wilt deelnemen aan de kofferbakverkoop dan kunt u zich aanmelden via de website www.waterscoutingdeoudetip.nl.

Locatie: Bunkerhaven, Maasbracht
Startdatum van het evenement 21-09-2019
Starttijd: 09:00
Einddatum van het evenement 21-09-2019
Eindtijd: 15:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.