HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Kerstmarkt Thorn

Kerstmarkt Thorn

Het witte stadje Thorn is dit jaar voor de 26e keer decor voor een romantische kerstsfeer. De meer dan 70 standhouders bieden de bezoeker een uitgebreid en zeer gevarieerd assortiment.
Valkeniers van Birds@work zijn aanwezig met verschillende roofvogels om demonstraties en uitleg te geven. De demonstraties vinden plaats om 13.00 uur en 15.00 uur, op locatie De Grote Hegge.
Een grote schare vrijwilligers van de Koninklijke Harmonie van Thorn zorgt voor versgebakken wafels en overheerlijke oliebollen. Het koor "Equal Voices" uit Nederweert zal ons mee terugnemen naar de tijd van Dickens en Scrooge muziek zingen in de straten van Thorn.
De kerstmarktbezoeker kan van 12.30 - 17.00 uur vrij binnenlopen in de prachtige Abdijkerk van Thorn en genieten van een gevarieerde reeks ensembles onder de titel "Abdijconcertino's". Deze miniconcerten zijn al jaren een vast en zeer succesvol onderdeel van de Kerstmarkt in Thorn.
Er is voldoende parkeergelegenheid en tussen De Grote Hegge en de historische kern pendelt gratis een paardentram.
Kijk voor meer informatie op www.kerstmarktthorn.nl, dan wilt u een witte Kerst in Thorn op zondag 15 december vast niet mislopen!

Entreekosten: €3,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)

Locatie: In de sfeervol aangeklede historische kern van het witte stadje Thorn en op Kasteelhoeve De Grote Hegge.
Startdatum van het evenement 15-12-2019
Starttijd: 11:00
Einddatum van het evenement 15-12-2019
Eindtijd: 17:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken. 

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.