HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Kennismaking bij de Thorner Zeilclub

Kennismaking bij de Thorner Zeilclub

Dit item is in het archief geplaatst op 02-06-2019

De jeugd van de Thorner Zeil Club is deze dag actief met de Optimistjes en laser Pico's. Zeilen leer je door het te doen. Kinderen zijn van harte welkom om op te stappen. Veiligheid staat voorop, dus iedereen draagt verplicht een reddingsvest. Ook zijn onze instructeurs op het water met een volgboot. Het waterski- en show-team de Maasmasters uit Maaseik zal voor veel show en spektakel zorgen tijdens 2 waterskishows. Tussen de shows door kan je les krijgen in het waterskiën. Maar wat ook spectaculair is, is meevaren op de banaan. Ben je benieuwd of je de hele rit op de banaan kunt blijven zitten? Kom er nu achter en reserveer een ritje banaanvaren! Tijdens deze rit wordt je meegenomen op de bananenboot achter één van de snelle boten van De Maasmasters.
Heb jij een beperking en ben je 15 jaar of ouder, ervaar bij ons het plezier van het zeilen en laat jouw handicap deze dag achter op de steiger van de Thorner Zeilclub. We varen met zeilboten, die onzinkbaar zijn en niet kunnen omslaan, zodat jij er zelfstandig op uit kan trekken, of met een begeleider.

Locatie: Thorner Zeilclub
Startdatum van het evenement 01-06-2019
Starttijd: 11:00
Einddatum van het evenement 01-06-2019
Eindtijd: 17:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidiecriteria voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.