HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Kaarsenfeest Stevensweert

Kaarsenfeest Stevensweert

Dit item is in het archief geplaatst op 14-12-2019

Tijdens het Kaarsenfeest branden vele kaarsen achter de ramen van de prachtige panden aan het historische plein. In combinatie met de muziek en zang door diverse koren en muziekgezelschappen in de Rooms Katholieke en de Protestantse Kerk ontstaat een unieke kerstsfeer. Geniet van een glaasje gl├╝hwein of chocomel met een wafel. In het Multi Functioneel Centrum is een levende kerststal met een optreden van een kinderkoor. Tevens is het streekmuseum open en gratis toegankelijk.

Locatie: Jan van Steffeswertplein
Startdatum van het evenement 13-12-2019
Starttijd: 19:00
Einddatum van het evenement 13-12-2019
Eindtijd: 22:30

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken. 

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.