HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Herfstconcert 'Stappen en Klappen'

Herfstconcert 'Stappen en Klappen'

Zondag 29 september vindt er in Beegden een muzikaal middagprogramma plaats m.m.v. Harmonie Crescendo – Beegden, Harmonie Sint Aemiliaan – Bleijerheide en de Stichting “Vrienden van de Beegderheide”.

Om 13.30 uur start vanaf gemeenschapshuis ’t Leuke, Leukenstraat 6 te Beegden een mooie herfstwandeling over de Beegderheide o.l.v. een natuurgids van de stichting. De route leidt tevens langs een aantal muzikale passeerpunten opgeluisterd door jeugdmuzikanten van Harmonie Crescendo.

De wandeling eindigt om 15.00 uur weer bij het gemeenschapshuis waar aansluitend de harmonieorkesten uit Beegden en Bleijerheide een matineeconcert zullen verzorgen. Onder het genot van een drankje kunt u hier genieten van de “Herfstklanken” van respectievelijk Harmonie Crescendo en Harmonie Sint Aemiliaan.

Deelname aan de wandeling bedraagt €2,50 waarbij u een consumptiebon ontvangt die tijdens het matinee te nuttigen is in het gemeenschapshuis.

Locatie: Gemeenschapshuis 't Leuke
Startdatum van het evenement 29-09-2019
Starttijd: 13:30
Einddatum van het evenement 29-09-2019
Eindtijd: 17:00

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.