HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Expositie OOGst

Expositie OOGst

Nu het corona virus ons dwingt om niet ver te reizen, kunnen wij de rijkdom van het lokale ontdekken. In de expositie “OOGst” ga je op avontuur in het gewone, ga je een druppel regen herontdekken, een steen, de boom op de hoek, het geluid van jouw stappen. Nú is jouw directe omgeving het einde van de wereld. Kijk met de ogen van de Spaanse kunstenares Ángeles Nieto en raak geïnspireerd.

Ontdek het paradijs van de eenvoud
Ángeles Nieto, geboren in Madrid, (1963), woont en werkt al 15 jaar in Thorn. Zij volgde de opleiding aan de Academie Beeldende Kunsten van Maastricht, haar 2e opleiding na kunstgeschiedenis aan de 'Universidad Complutense' in Madrid.

Ze is een multidisciplinair artist, gebruikt verschillende technieken en benaderingen, is kunstenares en illustrator.

Ze werkte aan internationale projecten en exposities in galerieën, musea en beurzen in Duitsland, België, Spanje en Nederland. Als illustrator werkt ze voor klanten als de Bijenkorf, NS, Philips, Orkesten van de Nederlandse Landmacht, KPN en NOB. Ook deelt ze haar kennis als gast docent in de Academie Beeldende Kunsten van Maastricht.

Haar werken zijn kleurrijk, vol met poëzie en humor, beïnvloed door haar Spaanse achtergrond. Ze creëren een wereld waar dieren en mensen vertellen over hun essenties, een persoonlijke visie over het leven en de ziel: dromen, licht, warmte en vrijheid. “Wij zijn stof van de sterren “.

Praktische info
Tijdelijke expositie van 5 september 2020 t/m 18 april 2021
Locatie: Gemeentemuseum Het Land van Thorn, Wijngaard 14, 6017 AG  Thorn
Entree: € 3,50 per persoon inclusief audiotour, museumkaart geldig

Meer informatie via: W museumhetlandvanthorn.nl E info@museumhetlandvanthorn.nl T 0475-561380

Locatie: Gemeentemuseum Het Land van Thorn
Startdatum van het evenement 04-09-2020
Einddatum van het evenement 18-04-2021

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken. 

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.