HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Concert Monica Coronado & Manito in Stevensweert

Concert Monica Coronado & Manito in Stevensweert

Optreden met Spaans temperament. zangeres Monica Coronado (Barcelona) en gipsy flamenco gitarist Manito nemen de luisteraar mee naar een wereld voor passie, hartstocht en weemoed.
reserveren :info@manito.biz of 06-23259107

Locatie: Protestantse kerk Jan van Steffeswertplein 18, 6107 BZ Stevensweert
Startdatum van het evenement 11-05-2019
Starttijd: 20:30
Einddatum van het evenement 11-05-2019
Eindtijd: 22:30

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.