HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Concert Monica Coronado & Manito in Stevensweert

Concert Monica Coronado & Manito in Stevensweert

Optreden met Spaans temperament. zangeres Monica Coronado (Barcelona) en gipsy flamenco gitarist Manito nemen de luisteraar mee naar een wereld voor passie, hartstocht en weemoed.
reserveren :info@manito.biz of 06-23259107

Locatie: Protestantse kerk Jan van Steffeswertplein 18, 6107 BZ Stevensweert
Startdatum van het evenement 11-05-2019
Starttijd: 20:30
Einddatum van het evenement 11-05-2019
Eindtijd: 22:30

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidiecriteria voor evenementensubsidie (pdf, 208 kB) bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.