HOME  |  Recreatie & Toerisme  |  Evenementen  |  Brocante, landelijk op kasteelhoeve De Grote Hegge

Brocante, landelijk op kasteelhoeve De Grote Hegge

Op 4 en 5 mei 2019 organiseert Heerenlanden Events: ‘Brocante op kasteelhoeve De Grote Hegge’, in het witte stadje Thorn.

Vanwege het 5 jarig bestaan van Heerenlanden Events heeft dit evenement een feestelijk tintje en ontvangt iedere bezoeker een leuke attentie. ( zolang de voorraad strekt)

In de gehele kasteelhoeve staan ruim 30 brocanteurs met prachtige schatten en vondsten.
Er is live muziek, en op het terras kun je genieten van verse koffie en diverse lekkernijen.

Tijdens dit evenement kun je genieten van een super mooie modeshow van Jeanne d'Arc Living, die wordt georganiseerd door Gedi Maquitrida Gedi, Hermien Van de Beek van Brocante Restyle en Ineke Koorn.

De show wordt 2x per dag gehouden op Kasteelhoeve De Grote Hegge.

Kasteelhoeve De Grote Hegge is gelegen aan de oevers van de Maasplassen in het witte stadje Thorn. Een idyllische plek, omgeven door natuur.

Entree € 3,50
Kinderen tot 12 jaar gratis
Parkeren gratis.

Openingstijden:
04-05-2019 10:30-16:30
05-05-2019 10:30-16:30

Adres:
Kasteelhoeve De Grote Hegge
Waterstraat 9
6017 AJ Thorn

Startdatum van het evenement 05-04-2019
Starttijd: 10:30
Einddatum van het evenement 05-04-2019
Eindtijd: 16:30

Extra content blok

Evenement organiseren; vergunning of melding

Wilt u een groot evenement organiseren? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente. Een klein evenement hoeft u alleen te melden bij de gemeente. Meer informatie over vergunning of melding.

Aanvragen evenementensubsidie

Subsidie voor een evenement kunt u aanvragen via het Aanvraagformulier evenementensubsidie. Hier kunt u de subsidievoorwaarden voor evenementen bekijken.

De Provincie Limburg biedt subsidie voor evenementen op gebied van cultuur, volkscultuur of sport met een bovenlokale uitstraling. Meer informatie over de Provinciale stimuleringsregeling Bovenlokale Evenementen.