Wil je ook aan de slag met duurzaamheid, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ontbreekt het aan middelen, kennis en/of tijd om serieus aan de slag te gaan? Maak dan kennis met project ‘De verduurzamingskoers’ van SOW Sustainability. Dit zijn duurzaamheidsexperts die erop zijn gebrand om de wereld iedere dag een beetje mooier te maken.  

Door de bomen het bos niet meer zien

Door alle vraagstukken die er liggen binnen het thema duurzaamheid zien ondernemers vaak door de bomen het bos niet meer. Denk bijvoorbeeld aan klimaatcrisis, energietransitie, omschakeling naar een meer circulaire economie maar ook aan sociale uitdagingen rond diversiteit en inclusie, armoedebestrijding en de gezondheidszorg. Terwijl het bedrijfsleven juist een grote rol kan spelen, omdat zij de benodigde innovatiekracht, snelheid en mensen hebben om de transitie te versnellen.

Het project ‘De verduurzamingskoers’ helpt hierbij door meerdere middelgrote bedrijven samen te brengen en gelijktijdig te laten starten met het verduurzamen van de eigen organisatie. 

Interesse?

De eerste ronde richt zich op MKB-ondernemers met zo’n 40-100 medewerkers in bouw gerelateerde organisaties. Interesse? Kijk dan op de website van Keyport(externe link) voor meer informatie