“Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat mensen een goed leven hebben in Maasgouw? Dát is de centrale vraag die mij in mijn dagelijkse werk als wethouder drijft. Oftewel: hoe zorgen we er samen voor dat alle inwoners zich financieel kunnen redden en kunnen meedoen, onze verenigingen blijven bloeien en onze ondernemers een gezonde toekomst tegemoet gaan. Het liefst zou ik willen dat we dit morgen allemaal voor elkaar hebben, maar u zult begrijpen dat dit wel heel veel gevraagd is. De roerige tijd waarin we leven vraagt om een krachtsinspanning van ons allemaal.”

Benieuwd naar het hele verhaal van wethouder Carla Peters? Download dan nu het burgerjaarverslag op onze website (of direct onder dit nieuwsbericht). Wilt u liever een papieren exemplaar? Bel dan naar 0475 - 85 25 00 of komen even langs op het gemeentehuis! Met het burgerjaarverslag 2022 willen we als gemeente een brug slaan tussen de overheid en onze inwoners.

Burgerjaarverslag

In het burgerjaarverslag legt de gemeente verantwoording af over onder andere de gemeentelijke dienstverlening en participatie. Met het burgerjaarverslag 2022 wil de gemeente Maasgouw een brug wil een brug slaan tussen de overheid en de inwoners van Maasgouw. Veel leesplezier!