Het MKB Limburg behartigt de belangen van ondernemers in Limburg, en specifiek ook in Midden Limburg. Zo is bijvoorbeeld  via het MKB een eerste inventarisatie van de waterschade voor ondernemers gerapporteerd aan het Ministerie.  En het MKB doet meer, ook voor ondernemers in Maasgouw.

MKB Limburg heeft groot nieuws. Monique Princen treedt na 10 jaar af als voorzitter en we zijn er trots op dat we Martijn van Helvert als nieuwe voorzitter voor mogen dragen tijdens de ALV op 15 november.

Dat is meteen een mooie aanleiding om ons onder de aandacht te brengen bij de bedrijven in Maasgouw. MKB Limburg is een actieve ledenorganisatie voor alle ondernemers in Limburg. We vinden het belangrijk om ons te focussen op:

  1. Belangenbehartiging – wij zijn voortdurend in gesprek met de politiek in Den Haag om de belangen van de Limburgse ondernemer te behartigen. Met name in tijden waarin concrete en snelle hulp noodzakelijk is, denk aan de hagelstorm in 2016, de Coronacrisis en de watersnood in 2021.
  2. Netwerken – we vinden het onze taak om ondernemers in Limburg te verbinden. Door netwerkbijeenkomsten in heel Limburg te organiseren brengen wij zakelijk partijen dichter bij elkaar. 

We zijn een organisatie met een groot netwerk en een lage contributie. Op die manier geven we alle ondernemers op een laagdrempelige manier de kans zich bij ons aan te sluiten. Want iedereen is welkom op onze gezellige, drukbezochte bijeenkomsten. Zo gaan we op 8 december naar de kerstshow van Tuincentrum Daniels in Vlodrop, met een presentatie over het bedrijf, een kijkje achter de schermen van een grote kerstshow en een diner.

Voor andere evenementen van MKB Limburg kijkt u in onze agenda. Of neem contact op met Miranda Heldens 0475 786 400.