Het onderhoud aan het asfalt in Maasgouw zal de komende jaren uitgevoerd worden door aannemer Besix Infra. Eind 2021 is de aannemer gestart met asfaltonderhoud op diverse plekken in de gemeente. Op deze pagina leest u waar (binnenkort) aan het asfalt gewerkt wordt.

Werkzaamheden in Maasbracht

De werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen 14 en 22 juli. Op onderstaande locaties worden de deklagen asfalt vervangen en zal er (op een gedeelte van) die straat een omleiding actief zijn.

  • Zuidsingel: donderdag 14 juli tot en met woensdag 20 juli
  • Stevensweerterweg: donderdag 14 juli en dinsdag 19 juli 
  • Sint Joosterweg: donderdag 21 juli en vrijdag 22 juli
  • Echterstraat: donderdag 21 juli en vrijdag 22 juli 

Ondanks dat de aannemer verkeersmaatregelen zal treffen, kunnen we enige hinder niet voorkomen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Blijf op de hoogte

Wordt u graag op de hoogte gehouden over de werkzaamheden? Download dan de Besix Infra Omgevingsapp in de App store of Google Play Store. Het project heet 'Onderhoud Wegen gemeente Maasgouw'.

Vragen?

Dan kunt u contact opnemen met Ruud Strijbosch van gemeente Maasgouw via 0475 – 85 25 00 of per mail via R.Strijbosch@gemeentemaasgouw.nl. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met BESIX Infra Nederland, Bjorn Kreuze, via 06 39 18 52 53.