Een uniek Jungleconcert met Jeugdharmonie Sint Cecilia.

Sinds enkele weken gonst het van de opwinding in de omgeving van Zalencentrum de Spil. Op iedere zaterdagmiddag worden daar mysterieuze geluiden waargenomen die doen denken aan het oerwoud. Als kers op de taart neemt het aantal bezoekers van de jeugdorkestrepetities gestaag toe.

Wat is er aan de hand? Wel, er wordt druk gewerkt aan een buitengewoon en onvergetelijk concert. Op zondag 11 juni bundelen de getalenteerde muzikanten van jeugdharmonie Sint Cecilia hun krachten en staan zij samen met hun ouders op het podium. Voor sommige ouders is het een weerzien met hun instrument van vroeger, dat al jaren stof heeft verzameld. De eerste paar keer bliezen ze zich een ongeluk, maar oefening baart kunst!

Benieuwd naar het resultaat? Dan nodigen wij u van harte uit om op zondag 11 juni om 16.00 uur naar Zalencentrum de Spil in Maasbracht te komen. De TWEEDE JEUGD harmonie, onder leiding van Ruud van Cruchten, neemt u mee op een muzikale reis door de jungle. Dit concert belooft een geweldige ervaring te worden voor mensen van alle leeftijden, met verrassende extra's!

De entree is gratis. Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van dit betoverende optreden.