We vinden het belangrijk dat alle kinderen en jongeren zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we in bepaalde gevallen huiswerkbegeleiding aan.

Daarom kunnen kinderen en jongeren  tot 18 jaar uit gezinnen met een inkomen tot 120% bijstandsniveau gratis twee keer per week huiswerkbegeleiding en coaching krijgen. 

Wat is het?

Leerlingen worden in een kleinschalige omgeving buitenschools en na schooltijd begeleid en gecoacht door bevoegde docenten, aangevuld met andere zorgprofessionals die werkzaam zijn in het onderwijs. Studiekern heeft een ruimte in de Spil in Maasbracht waar de leerlingen terecht kunnen. Hier zijn ook materialen aanwezig die nodig zijn om de jongere zo goed mogelijk te begeleiden zoals toegang tot een computer met printer, de Bosatlas, een grafische rekenmachine etc. 

Studiekern is op doordeweekse dagen geopend van 16.00 tot 18.30 uur. 

Waar krijg ik meer informatie of meld ik mijn kind aan?

Meer informatie vindt u via Studiekern. Aanmelden of meer informatie krijgt u via info@studiekern.nl. Er wordt dan contact met u op genomen om samen te bespreken wat er nodig is. Er vindt een inkomenscheck plaats. 

Bent u tevreden over deze pagina?