Plezier, fijne gesprekken, sport en bewegen, muziek en gezelligheid. Het is allemaal belangrijk. Tijdens het evenement Proef Maasbracht staat verbinden, elkaar ontmoeten en kennismaken centraal. Marga Steeghs en Mirjam van der Meij zijn één van de deelnemers. Zij geven in Maasgouw de training ‘Positieve gezondheid’. 

Positieve gezondheid

“Bij gezondheid denken mensen vaak aan een ziekte of ziek zijn. Positieve gezondheid gaat over veel meer!”, vertelt Marga Steeghs. “Het vertrekpunt is hetgeen wat er wél goed gaat. Tijdens de training brengt u in kaart hoe u zelf uw gezondheid ervaart en wat u kunt doen om de situatie te verbeteren. Wat is voor u echt belangrijk? Ook leer t u tijdens de training hoe u het gesprek hierover aangaat. Het gaat niet alleen over uzelf, maar ook over uw omgeving en wat u voor anderen kunt doen.”

Mirjam en Marga over positieve gezondheid

Wandel je mee?

“Tijdens Proef Maasbracht geven we workshops en gaan we met bezoekers in gesprek over positieve gezondheid”, aldus Mirjam van der Meij. “Naast de trainingen ‘Positieve gezondheid’ geef ik ook de cursus ‘Wandel jezelf positief gezond’. Wilt u hieraan proeven? Kom dan naar Proef Maasbracht en wandel met mij mee.”

De training ‘Positieve gezondheid’ is gratis voor inwoners van Maasgouw. Voor de cursus ‘Wandel jezelf positief gezond’ betaalt u een eigen bijdrage. Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Mirjam (info@triplemooncoaching.nl of 06 - 24 69 73 24) of Marga (Marga.Steeghs-Verstappen@daelzicht.nl).

Proef Maasbracht op 16 oktober

Onder de titel Proef Maasbracht wordt op 16 oktober van 14:00 tot 18:00 uur een dag georganiseerd om te laten zien én beleven wat Maasbracht allemaal te bieden heeft. Alle activiteiten vinden plaats in en rondom zalencentrum de Spil in Maasbracht. De organisatie is in handen van Wel.kom, Anytime Fitness, Active Maasgouw Events, Helwegen-Peters in samenwerking met gemeente Maasgouw. Kijk voor meer informatie op de website van Wel.kom(externe link)