Geef uw oude fiets een tweede leven

Heeft u thuis een oude fiets waar u niks meer mee doet? Bij het project Ontmoeten & Ontwikkelen kunnen ze deze goed gebruiken. Ontmoeten & Ontwikkelen is bezig met het opzetten van een kleine werkplaats waarbij deelnemers wekelijks kleine (technische) klussen kunnen uitvoeren. Deelnemers kunnen hierdoor werkervaring opdoen. De fietsen worden nadat ze zijn opgeknapt verstrekt aan mensen met een erg smalle beurs.

Ontmoeten & Ontwikkelen

Ontmoeten & Ontwikkelen is er voor mensen uit Maasgouw die een stapje extra nodig hebben om mee te doen in de maatschappij, die (weer) mensen willen ontmoeten en iets te doen willen hebben. Samen wordt er gekeken welke mogelijkheden er verder voor de deelnemers zijn. Deelnemers kunnen activiteiten aandragen of meedoen aan activiteiten. Denk hierbij aan samen koken, werken in de tuin, onderhouden van de moestuin of het opknappen van meubels. En binnenkort het opknappen van oude fietsen.

Meer informatie en contact

Heeft u een kinder-, heren- of damesfiets waar u niks mee doet en wilt u deze doneren? Neem dan contact op met Ruud Vogelzang van PSW Werk via 06 - 20 62 14 12. Ook als u als meer informatie wilt of een keer langs wilt komen voor een kop koffie kunt u contact met hem opnemen. Ontmoeten & Ontwikkelen is gevestigd in het Werkleercentrum van PSW aan de Kloosterstraat in Maasbracht. De openingstijden zijn op dinsdag van 10:00 tot 13:00 uur en op donderdag van 12:30 tot 15:30 uur.