We staan aan. Wie het niet druk heeft, doet iets niet goed. We willen alles, en we willen het nu. En dus zit onze agenda net zo vol als ons hoofd. Maar wie steeds maar bezig is het zo perfect mogelijk te doen voor zijn baas, zijn opleiding, zijn partner of gewoon: de wereld, vergeet wel eens te ademen. 

In ‘Opgelucht’ brengen we je hoofd weer meer in contact met je hart. Om te voelen en te ervaren hoe het met jouw mentale veerkracht is gesteld. Door verhalen van anderen kom je erachter dat ieder mens hierin zijn worstelingen kent, maar ook veerkracht heeft. Je wordt ‘aangezet’ om stil te staan bij je eigen kansen en keuzes. 

Gemeente Maasgouw biedt deze voorstelling gratis aan haar inwoners aan. Iedereen kan in zijn of haar leven wel eens wat lucht gebruiken. Erover praten is niet altijd makkelijk. Met deze voorstelling willen we het bewustzijn en begrip over dit onderwerp vergroten.

Meer informatie en reserveren tickets

Kijk voor meer informatie en het reserveren van tickets op de website van ADEM Theaterproducties(externe link) of bel met gemeente Maasgouw via 0475 - 85 25 00.