Op D’n Daag van Lin presenteren de verenigingen en stichtingen van Linne zich.


Hoogste tijd om elkaar weer op een ontspannen manier te ontmoeten en kennis te maken met onze nieuwe inwoners. Een dertigtal verenigingen, de Linner Horeca, Fit & Fysio, de Gemeente Maasgouw en enkele enthousiaste medebewoners presenteren zich tijdens een feestelijke dag aan alle inwoners van ons dorp. Wij besteden aandacht aan zoveel mogelijk thema’s: cultuur, beweging, gezonde leefstijl en onderlinge verbinding. En vooral: sfeer!

D’n Daag van Lin gaat van start met een plechtig moment: Wethouder Math Wilms is aanwezig om de spiksplinternieuwe beachvolleybalvelden officieel te openen. Op ons programma staan daarna interessante en zeer gevarieerde activiteiten, zoals mini-workshops, trainingen, demonstraties en mini-concerten. Daarnaast geven alle deelnemers informatie over hun vereniging of organisatie, draaien Linner Dj’s sfeervolle muziek en luister je naar mooie verhalen. Neem zelf deel aan de activiteiten en geniet op het terras met een lekker drankje en hapje van al het moois dat het dorp te bieden heeft.

Het centrale plein van D’n Daag van Lin bevindt zich op de parkeerplaats aan de Sportveldstraat, tussen de sportcomplexen van Vv Linne en TC Linne in. Ook op de beide sportcomplexen vinden volop activiteiten plaats. Ga gewoon op het vrolijke geluid af!

Het officiële programma duurt tot 18.00 uur. Daarna start de gezellige derde helft. Om uiterlijk 21.00 uur draaien we de tapkranen dicht, gaat het geluidsniveau terug naar nul en moeten we helaas D’n Daag van Lin beëindigen.

Belangrijk om te weten:

  • De toegang tot het evenement is uiteraard gratis! Je bent van harte welkom.
  • Je betaalt de drankjes op deze dag met penningen, zowel op het centrale plein als in de beide kantines. De penningen kosten €2,20 en worden op het centrale plein verkocht. Deze penningen zijn alléén geldig op 17 juni.
  • Bij de eetgelegenheden betaal je gewoon met geld of pin.

Om D’n Daag van Lin een extra feestelijk tintje te geven lijkt het ons een mooi plan om op 17 juni allemaal de vlag uit te steken. Doe jij mee? 
 

Programma:

Gedurende de hele middag kun je terecht op het centrale plein en vinden activiteiten op de sportvelden plaats. Daarnaast staat elk half uur een vereniging in het middelpunt. Onze presentator kondigt telkens aan wat er staat te gebeuren en vraagt hiervoor speciale aandacht. In de eerste helft van de middag ligt de nadruk op de sportverenigingen en in de tweede helft krijgen muziek en dans een prominentere rol.

Kijk voor meer info op www.dndaagvanlin.nl(externe link)