HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Werken bij gemeente Maasgouw  |  Vacature teammanagers met power

Vacature teammanagers met power

Had jij vroeger al superpower? Dan zoeken wij jou als Teammanager!

Je kunt niet meer reageren op deze functie.

• Je gaat voor je team door het vuur

• Je bent niet bang voor risico's

• Je ziet kansen in plaats van beren op de weg

• Je gaat recht op je doel af

• Je daadkracht is aanstekelijk

• Je tilt anderen naar een hoger niveau

We implementeren momenteel een nieuw formatieplan en functieboek gebaseerd op een platte organisatiestructuur en generalistische functies. Daarbij zijn wij op zoek naar:

2 TEAMMANAGERS MET POWER!

voor de teams Dienstverlening en Sociaal domein

- vast dienstverband met een proefperiode van een jaar -

Wat hebben wij te bieden?

Een uitdagende baan in een inspirerende en vaak complexe omgeving met ruimte voor nieuwe initiatieven. Je wordt beloond met een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en een tegemoetkoming in de kosten van woon-werkverkeer. Je krijgt én neemt de ruimte voor je eigen persoonlijke groei. Het salaris bedraagt maximaal functieschaal 12 (€ 5.520,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Daarnaast heb je de beschikking over een Individueel Keuzebudget (IKB) waarmee je de vrijheid hebt zelf keuzes te maken over de wijze van uitbetaling van een deel (16,8%) van je salaris.

Wat ga je doen?

• Als teammanager ben je integraal verantwoordelijk voor de hiërarchische aansturing van jouw team. Je stuurt op hoofdlijnen, effecten en resultaat. Hierbij is nuchtere realisatiekracht aanwezig, naast aandacht voor samenhang en strategie. Als leidinggevende heb je de opgave om richting te geven en koersvast te sturen.
  • Je bent een coachend leider. Jouw belangrijke taak is om ervoor te zorgen dat medewerkers kunnen excelleren. Je faciliteert jouw medewerkers in hun taakvolwassenheid en de ontwikkeling van hun talenten. Je prikkelt en daagt hen uit het beste uit zichzelf te halen en met oplossingen te komen. Je inspireert anderen met voorbeeldgedrag.
  • Je bent samen met de andere teammanagers en de directie verantwoordelijk voor de organisatiebrede integraliteit: ‘alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’. Daarvoor moet je over de grenzen van je eigen team kijken en acteren, zowel binnen als buiten de organisatie.
  • Je legt verantwoording af aan de directie en geeft samen met de directie vorm en inhoud aan de ambities en doorontwikkeling van de organisatie. Ook geef je vorm en inhoud aan het bestuurlijk ambtelijk samenspel van jouw eigen team.
  • Als teammanager binnen een compacte, kleine, zelfstandige gemeente haal je de buitenwereld naar binnen en andersom. Je hebt een sterke externe oriëntatie, oog voor samenwerking en opdrachtgeverschap en geeft sturing aan deze ontwikkelingen.
  • Je signaleert ontwikkelingen in de samenleving, anticipeert daarop en komt met vernieuwende ideeën. Je organiseert proactief oplossingen voor vraagstukken  die zich in de praktijk voordoen.

Je speelveld

• Verantwoordelijkheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie. Er is sprake van korte lijnen en mandatering die daar recht aan doet.
  • Integraliteit van beleidsvoorbereiding en beleidsuitvoering. Er is sprake van concernsturing. Dat betekent dat we over de grenzen van het organisatieonderdeel denken en handelen en integraal werken vanuit de inhoud met de intern en extern betrokken partners.
  • Proces- en projectmanagement vormen basisinstrumenten gericht op het sturen van de dwarsverbanden in de organisatie voor beoogd maatschappelijk resultaat.

Wat vragen wij?

• Je hebt ervaring in coachend leidinggeven, oog voor verschillende belangen, bent nieuwsgierig en ziet kansen. Ook heb je een analytische blik en kun je improviseren als het nodig is.
  • Je straalt energie uit, werkt met power en lef en gooit jouw passie en plezier in de strijd.
  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt affiniteit met het betreffende taakveld van het team.
  • De huidige managementleden zijn wijs maar grijs. We zoeken daarom nieuwe collega’s met jong bloed!
  • De aanstelling vindt plaats onder voorwaarde dat er een VOG-verklaring afgegeven wordt.

Zie je deze baan wel zitten?

Solliciteer dan direct online op www.igom.nl vóór 17 oktober 2018. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die via IGOM zijn ingediend.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wim Ploeg,
directeur/gemeentesecretaris via 0475-852500 of w.ploeg@gemeentemaasgouw.nl. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Servicedesk HRM (0475-539419).

De selectieprocedure bestaat uit een aantal onderdelen:

• eerste gespreksronde: woensdag 31 oktober (hele dag) óf donderdag 1 november (in de middag) óf vrijdag 2 november (in de ochtend).
  • tweede gespreksronde: maandag 12 november (hele dag) óf dinsdag 13 november (in de middag).
  • gesprek met de OR-adviescommissie: dinsdag 20 november (in de ochtend).
  • assessment: op dinsdag 27 of woensdag 28 november.