HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Servicecentrum MER

Servicecentrum MER

De gemeenten krijgen steeds meer taken opgelegd vanuit de landelijke en provinciale overheid. Ook de kwaliteitseisen van de inwoners nemen toe, zij willen snel en accuraat geholpen worden. Om aan deze eisen te voldoen werken steeds meer kleine gemeenten samen. Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen werken samen in het Servicecentrum MER. 

Taken

Het Servicecentrum voert namens de gemeenten taken uit op het gebied van vergunningen, toezicht, handhaving en op het gebied van participatie, zorg en ondersteuning. Daarnaast verzorgt het Servicecentrum de bedrijfsvoering voor de drie gemeenten. 

Klantcontactcentra blijven toegangspunt

De klantcontactcentra (KCC) van de 3 gemeenten Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen blijven het  toegangspunt voor inwoners, bedrijven en instellingen voor alle dienstverlening van de gemeenten.

Film Professionals in service dichtbij

Voor een nadere kennismaking met het Servicecentrum klik hier voor onze film: Servicecentrum MER: professionals in service dichtbij.

Meer informatie en documenten

Meer informatie en documenten kunt u vinden op de website van gemeente Echt-Susteren: www.echt-susteren.nl/servicecentrum-mer