HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Archief Koninklijke onderscheidingen  |  Koninklijke onderscheidingen 2013

Koninklijke onderscheidingen 2013

Onderstaande personen zijn in 2013 Koninklijk onderscheiden.


De heer T.J.M. Helwegen uit Thorn

De heer Helwegen is sinds 1988 brandweervrijwilliger in Thorn. In deze periode is hij opgeklommen tot commandant van de post, een functie die hij sinds 2007 bekleed heeft. Ook is hij enige jaren voorzitter van de personeelsvereniging 'De Stiftblussers' geweest.

Mevrouw van Dijk-Janssen

Mevrouw A.I.T. van Dijk-Janssen uit Heel

Mevrouw van Dijk is lid van de Leerling Begeleiding commissie Harmonie Amicitia Boukoul en zorgt voor muzikale ondersteuning van diverse koren in de regio die onder leiding staan van dirigent R. Pisters. Verder is zij actief in de muzikale ondersteuning St. Stephanus Parochie Heel, de begeleiding van schoolorkest basisschool ‘De Sleye’ Heel en begeleiding van de buitenschoolse activiteit ‘Muziekbeleving’ ZMLK-school ‘De Maaskei’ Heel. Daarnaast is mevrouw Van Dijk sinds 1980 musicerend lid van Harmonie Amicitia Boukoul. In het verleden was zij actief in vrijwilligerswerk bij ‘De Wilg’, St. Anna te Heel, muzikale begeleiding Kindercarnaval ‘Den Uul’ Roermond, het project ‘Canto Lirico’ en de jubileumuitvoering toneelvereniging ‘Koldriek’ Heel.

De heer Biemans
De heer J.P. Biemans uit Linne

De heer Biemans is secretaris-penningmeester Wildbeheereenheid Maasgouw/Roerdalen/Roermond, bemiddelaar vrijwillige kavelruil t.b.v. de Dienst Landelijk Gebied, secretaris-penningmeester Koninklijke Nederlandse Jagers gewest Limburg en lid van de financiële commissie Koninklijke Harmonie ‘Lentekrans’ Linne. Hij was actief als Adviseur Katholieke Plattelandsjongeren en penningmeester van de Koninklijke Harmonie ‘Lentekrans’ Linne.


De heer Doré
De heer J.A. Doré uit Beegden

De heer Doré is scheidsrechter Jeugd en G-voetbal (Gehandicaptenvoetbal), medeoprichter (met de heer W. Reijnen uit de gemeente Leudal), begeleider, trainer en bestuurslid van G-voetbal SV Heythuysen (Gehandicaptenvoetbal), bestuurslid BC Casino Beegden en verkeersregelaar in de gemeente Maasgouw. Verder was hij actief als accommodatiebeheerder bij VV KSV Horn, wedstrijdsecretaris VV KSV Horn, begeleider 2e en 3e jeugdelftal VV KSV Horn en lid diverse commissies VV KSV Horn.

De heer van Dam
De heer A.A.J.M. van Dam uit Linne

De heer van Dam is consulent FNV belastingservice, consul van de ANWB, lid van de ledenraad Rabobank Roermond-Echt, beheervrijwilliger van Natuurmonumenten, penningmeester Toer Wieler Club ‘De Lekke Tube’ Linne, bestuurslid van Sanquin Donorvereniging Zuid-Oost, kadewacht Waterschap Roer en Overmaas en secretaris van de Oldtimerbrommervrienden ‘De Oetloat’ Montfort. In het verleden was hij actief als bestuurslid van de Stichting ‘Nacht van Linne’, bestuurslid Stichting Huurderbelangen woningvereniging Roerstreek Posterholt, bestuurslid PvdA (voormalige) gemeente Maasbracht, lid van de bondsraad ANWB, penningmeester van het schoolbestuur basisschool ‘De Triangel’ Linne, lid van de ledenraad Vereniging Eigen Huis, en penningmeester van het PvdA in gemeente Maasgouw.