HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Archief Koninklijke onderscheidingen  |  Koninklijke onderscheidingen 2010

Koninklijke onderscheidingen 2010

Onderstaande personen zijn in 2010 Koninklijk onderscheiden.

Mevrouw R.A.J. Beurskens-MeijsMevrouw R.A.J. Beurskens-Meijs uit Heel

Mevrouw Beurskens is actief als vrijwilliger bij RK parochie St. Stephanus Heel. In het verleden was ze ook actief als bestuurslid van de Damesvereniging in Heel. Ook was ze vrijwilliger bij RK parochie St. Stephanus Heel, Carnavalsvereniging Heel, Schutterij St. Sebastianus Heel, Kindervakantiewerk Heel en Baeremiddag en de activiteitenmiddag in Zorgcentrum St. Josef Wessem.
 

 

 

Mevrouw M.L.P. Kalthoff-LaveauxMevrouw M.L.P. Kalthoff-Laveaux uit Heel

Mevrouw Kalthoff is actief als lid van de Damesvereniging in Heel. Ook was zij toneelspeelster voor zieken, gehandicapten en ouderen in verzorgings- / verpleeghuizen en was zij mantelzorgster van een verstandelijk gehandicapte bewoonster van Stg. St. Anna in Heel. Ook stond mevrouw Kalthoff altijd klaar om voor diverse goede doelen te collecteren.

 

 

Mevrouw M.E.J.M. Opgenoorth-AbenMevrouw M.E.J.M. Opgenoorth-Aben uit Maasbracht

Mevrouw Opgenoorth is actief als vrijwilligster bij zorgcentrum in St. Odiliënberg. Ook begeleidt zij cliënten in de alfazorg. Verder was mevrouw Opgenoorth mantelzorgster en intensief stervensbegeleidster van een inwoner van de gemeente Maasgouw.

 

 

 

 

De heer J.S.M. BeurskensDe heer J.S.M. Beurskens uit Heel

De heer Beurskens is actief als vrijwilliger bij de RK Parochie St. Stephanus in Heel. Ook was hij bestuurslid bij handboogvereniging De Zonnebloem in Heel. Verder is hij ook vrijwilliger bij de Carnavalsvereniging in Heel, schutterij St. Sebastianus in Heel, Kindervakantiewerk Heel en de Baeremiddag. Ook was de heer Beurskens bestuurslid en jeugdopleider van Visvereniging in Heel.

 

 

De heer T.G. CloosenDe heer T.G. Cloosen uit Stevensweert

De heer Cloosen is actief op meerdere gebieden. Hij is actief lid van Harmonie St. Stephanus te Stevensweert, lid muziekcommissie van Harmonie St. Stephanus te Stevensweert en verzorger van de jeugdopleiding van de Harmonie. In het verleden had hij verschillende functies. Zo was hij o.a. lid van de Raad van Elf van carnavalsvereniging de Leefhöbbers in Stevensweert, 2e dirigent van Harmonie St. Stephanus in Stevensweert, instructeur van de drumband van Schuttersgilde St. Rochus Stevensweert en bassist/muzikant bij Harmonie St. Caecilia Ohé en Laak. 

De heer J.H.M. Geraedts.jpgDe heer J.H.M. Geraedts uit Linne

De heer Geraedts is voorzitter van de activiteitencommissie Watersportvereniging Hanssum Neer. In het verleden is hij onder meer oprichter en uitvoerder van het personeelsblad van de personeelsvereniging Plaatknipperij Roermond, voorzitter Schutterij en Drumband St. Martinus Linne, redactielid huis-aan-huisblad “de Zebra” in Linne, organisator Internationale Marketenstertreffen, voorzitter badmintonclub te Linne en initiatiefnemer en voorzitter van de actie tot de privatisering van het zwembad en de speeltuin Weerderhof Linne geweest.

 

De heer J.W.H. Janissen.jpgDe heer J.W.H. Janissen uit Linne

De heer Janissen is actief als vrijwilliger onderhoud en toezicht Oude Kerkhof te Linne, vrijwilliger voetbalvereniging VV Linne en vrijwilliger onderhoud tuin pastorie St. Martinuskerk Linne. 


 

De heer A.J.M. Reinders.jpgDe heer A.J.M. Reinders uit Beegden  

De heer Reinders is secretaris-penningmeester bij meerdere stichtingen. Zo is/was hij secretaris-penningmeester van de Stg. Gemeenschapsaccommodatie Beegden, van de Stg. Beheer Maasgouw en van het Instituut Musische Vorming. Ook was de heer Reinders penningmeester van het St. Sebastianus-gilde Beegden en van Humanitas Zuid, afdeling Roermond. Verder is hij financieel directeur en administrateur van BV 't Leuke.

 

De heer M.M.T. Roosen.jpgDe heer M.M.T. Roosen uit Maasbracht

De heer Roosen is betrokken geweest bij de volleybalvereniging in Maasbracht. Zo was hij bestuurslid, trainer/coach, commissielid en scheidsrechter. Ook was hij actief als bij de voetbalvereniging in Maasbracht. De heer Roosen is bestuurslid geweest van de duivenvereniging PDV “de Combinatie”. Verder was hij medeoprichter van het dierenpark van Stichting Breerdeerkes Maasbracht.

 

 

De heer J.G.A. TobbenDe heer J.G.A. Tobben uit Maasbracht

De heer Tobben was bestuurslid bij Tafeltennisvereniging Mattatec. Ook was hij medeorganisator van de 5-jaarlijkse Waterprocessie in Maasbracht en is hij conservator van tjalk “Nooit Volmaakt”, Maasbracht.

Verder is de heer Tobben actief als bestuurslid van ‘Vrienden van het Museum’ en van het Maas- en Scheepvaartmuseum in Maasbracht.  

 

 De heer J.S. Heijnen.jpg

De heer J.S. Heijnen uit Heel

De heer Heijnen was 25 jaar lid van het bestuur bij de bibliotheek Roermond. Ook was hij secretaris-penningmeester bij Jeugdsociëteit Circle te Roermond, betrokken bij het comité Stedelijke Feester Roermond en de Stg. Roermond 750 jaar Stad. Verder was de heer Heijnen betrokken bij de reorganisatie van de Lokale Omroep in de gemeente Roermond. Als secretaris van de Stg. Onderwijsvoorrangsgebied Midden-Limburg Oost toonde hij een grote inzet voor en betrokkenheid bij het speciaal onderwijs. 
 

De heer A.M.M. DeneerDe heer A.M.M. Deneer uit Linne

De heer Deneer was 25 jaar bestuurslid van carnavalsvereniging de Hoonder in Maasbracht. Als secretaris/penningmeester is de heer Deneer de contactpersoon tussen de vereniging en de gemeente, andere carnavalsverenigingen in de regio en de Bond voor Carnavalsverenigingen in Limburg. Ook is de heer Deneer actief als jeugdtrainer bij RKSVV Linne. Bij deze voetbalvereniging is hij tevens, als tweede secretaris, actief in het bestuur.  

De heer W.J.M. CoxDe heer W.J.M. Cox uit Heel

De heer Cox heeft zich in de loop der jaren ontpopt als een verenigingsman in hart en nieren. Voor korfbalvereniging Ready 60 staat hij al sinds 1973 klaar om ondersteuning te bieden bij activiteiten welke door de vereniging worden georganiseerd. Hij is kartrekker geweest van de toernooicommissie, was wedstrijdsecretaris, hield de administratie bij en was verantwoordelijk voor de sponsoring. Tot slot was hij actief als voorzitter van het jeugdbestuur en lid van de sectie zaalsporten en de Sportraad Roermond.