HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Agenda en stukken raadsvergadering

Agenda en stukken raadsvergadering

De commissie- en raadsvergaderingen van de gemeente Maasgouw beginnen om 19.30 uur.

Agenda en stukken raadsvergadering

De stukken worden in de week vóór de commissievergadering bij de agenda van de commissievergadering in het vergadersysteem van de gemeenteraad geplaatst. Na afloop van de commissievergadering worden de stukken 'doorgeschoven' naar de datum van de raadsvergadering. U kunt de agenda en stukken inzien via het vergadersysteem. Als u de stukken op papier in wil zien, dan kunt u contact opnemen met de griffie via telefoonnummer (0475) 85 25 00.

Bekijk het vergadersysteem van de gemeenteraad

U kunt het vergadersysteem van de gemeenteraad ook als app installeren op uw smartphone of tablet. Download hiervoor gratis de app 'iBabs-pro' via de App store  (iPhone) of Google play (Android). De documenten van een vergadering zijn makkelijk te downloaden, zodat u deze informatie ook offline kunt gebruiken.

Videofragmenten raadsvergadering

Via de onderstaande link kunt u live meekijken met de raadsvergadering. Na afloop kunt u via deze link ook de raadsvergadering direct terugkijken. Ook zijn alle openbare vergaderstukken hier te raadplegen.

Bekijk hier de raadsvergadering 

De video-opnames van de vergaderingen kunt u opvragen bij de griffie (griffie@gemeentemaasgouw.nl). Deze kunnen dan digitaal naar u worden verzonden.

Doorzoek de website
Uitgebreide opties